Fotograf, Jacob B. M. Gauguin 2021 ©

Projektstyring
(Niels Brock - Copenhagen Business College, 2009) 

Windows 2000 Server - Implementing DNS and Group Policies (KK, 2003)

MCP-067 i NT 4.0 Server administration, teknisk support (ErfaKursuscenter A/S, 2000)

Webdesign HTML 4.0, CSS og photoshop (ErfaKursuscenter A/S, 1998)

Bachelor of Arts, i kommunkation og psykologi (RUC, 1996)

Enkeltfag i Miljølære. Rensning af spildevand, CO2 og Ozon  problematikken. (KKF, 1989)

Enkeltfag i Formidling. Visuel kommunikation, Video produktion og Lyd/Dias. (1989)


Jacob Gauguin er stifter af Thira Danmark. 
Han har i forbindelse med sine IT supportopgaver for For den finansielle sektor, konsulentbranchen, biotek, og softwarebranchen i 2004-2009 opnået bredt kendskab til en række opgaver. 
I Københavns Kommune, FAF og UUF bl. a. opnået tillidspost som medlem af Uddannelsesudvalget på Center for Informatik. Han har som underviser på det private kursusudbud, i kraft af sin ansættelse i ErfaKursuscenter A/S, bidraget med udvikling af kompetenceudvikling på projektform.

Som tidligere talsmand (2003-2007) for Beboerrepræsentationen Vester Voldgade 7-9 & Sankt Peders Stræde 49 samt tidligere konstitueret formand for en Andelsboligforening (1993-1994) har Jacob forståelse for administrative og praktiske procedurer i forbindelse med udlejningsejendomme.

Jacob har designet danske hjemmesider siden 1998, hvor de første web designs bl.a. blev udført for et norsk vikar- og rekrutteringsfirma (Olsten). Siden hen er også en personlig præsentations hjemmeside for tidligere Directeur de l'information, de la production et de la programmation for TNTV (Tahiti Nui Television) blevet føjet til porteføljen.

Som frivillig rådgiver og sparringspartner indenfor karriereplanlægning og produktudvikling er Jacob en idérig og kompetent person med bl. a. indsigt og erfaring i international produkt repræsentation.

Han har besøgt de fleste europæiske stater som et led i karriereplanlægning, og taler og skriver godt engelsk samt har grundlæggende spanskkundskaber. 

Kreativiteten er gennem tiderne blevet plejet gennem partnerskab med musikbranchen.

Jacob er født i København 1969. Udover en 3 måneders periode i 2003-2004, har han altid boet i Danmark. Denne var i forbindelse med et EU-projekt (E303), hvor opgaverne bl. a. var dansk dokumentation af tolkede procedurer.